Dethleffs Globetrail

De Dethleffs Globetrail is een geheel nieuwe buscamper van het eigen merk Dethleffs. Dethleffs heeft jarenlang buscampers gebouwd voor Pössl in Duitsland. Nu in 2022 komt Dethleffs met een eigen zeer luxe buscamper in 2 uitvoeringen: een 600 DB (met dwarsbed) en de 640 EB (met langsbedden). Wij hebben gekozen voor zowel een 640 EB alsook de 600 DB. Het zijn volwaardige 3-persoons campers met zeer veel luxe, terug te zien in de afwerkingen en standaard accessoires. De wagen heeft zeer veel opbergmogelijkheden.
Door hun afmeting kun je er bijna overal mee komen en het rijden met de krachtige nieuwe 140pk diesel motor van Fiat is bijzonder comfortabel.

WONEN: MODERN EN COMFORTABEL

De mooie stoffering afgewerkt in 2 kleuren en de comfortabele kussens geven je meteen een gevoel van ‘thuiskomen’ na een heerlijke dag buiten. Met de draaibare en verstelbare pilotenstoelen creëer je een heerlijke zit/eethoek.
De fraaie cabineverduistering zorgt voor maximale privacy zodat je ook ’s nachts lekker kunt slapen. Bij warme dagen zorgt de ingebouwde airco voor een heerlijk koele wagen. De indirecte verlichting zorgt voor een gezellige en warme sfeer.

KEUKEN: LEKKER KOKKERELLEN

In de compacte keuken vind je alles wat nodig is om een heerlijke maaltijd te maken. Een 2-pits kooktoestel en gootsteen en voldoende werkblad, om maar een paar zaken te noemen. Ook is er genoeg plaats voor potten en pannen in de ruime  en zeer handig te bereiken keukenladen.

De koelkast van maar liefst 90 L met apart vriesvak zorgt ervoor dat al uw drankjes en eten fijn koud blijven. Door de plaatsing van de koelkast op de kopse kant van de keuken is deze ook van buiten goed bereikbaar.

SANITAIR: VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

De badkamer is compleet met zowel een toilet, wastafel alsook douche en bovendien veel opbergruimte. Ook heeft de badkamer een raam waardoor je de doucheslang zelfs buiten de wagen kunt gebruiken om je snel even af te spoelen na een verfrissende duik in de zee of het zwembad.

SLAPEN: EEN OASE VAN RUST

Het bed van 190/179 x 197 cm (in de lengte) bij de 640 EB  is zeer comfortabel met een fijne lattenbodem en matrassen. De zitgroep kan ook nog omgebouwd worden tot een bed van 188 cm x 88 cm waardoor deze wagens zelfs beschikken over 3 volwaardige slaapplaatsen. De 600 DB is een dwarsslaper met een bed van 197 x 157/147 cm.

EXTRA: NOG MEER LUXE EN GEMAK

Als extra hebben wij nog voor jou gemonteerd:

  • Trekhaak voor het monteren van een fietsendrager of het meenemen van de bagagewagentje.
  • Een achteruit rij camera zodat je altijd met een goed zicht naar achteren de camper veilig kunt manoeuvreren.
  • Een ingebouwde airco in het woongedeelte zorgt voor een aangename koeling in warme zomers. De standaard dieselverwarming zorgt voor aangename warmte binnen.
  • Geavanceerde navigatie met gratis updates die je probleemloos overal naar toe leidt.

Boek hier onze Dethleffs Globetrail

640 EB - ROMA
DETHLEFFS GLOBETRAIL

640 EB - MILANO
DETHLEFFS GLOBETRAIL

600 DB - MONTANA
DETHLEFFS GLOBETRAIL

Globetrail 640 EB Hand