Onze unieke 4-persoons buscamper

Geheel nieuw in onze vloot van 2023 wordt de nieuwe Sunlight Cliff 601 Adventure Edition. Het is zeer luxe en complete bus camper van slechts 600cm, met 4 volwaardige slaapplaatsen. Boven het dwars bed achterin van 190 x 157/150 bevindt zich een stapelbed van 187 x 140 dat te gebruiken is in 2 delen. Gaan er maar 3 personen mee dan kan een helft van het stapelbed bij ons blijven. Bij slechts 2 personen kan indien gewenst het hele stapelbed ‘thuis’ blijven. De wagen heeft vier 3-puntsgordels.
Bijzondere optie van deze camper is de digitaal gestuurde en geruisloze dieselverwarming. Er zijn dus geen gasflessen nodig voor de verwarming. Gas is alleen maar nodig voor te koken en de warm water boiler. Ook deze bus camper is voorzien van een trekhaak en airco en alle andere accessoires zoals wij die op al onze campers hebben.
Door zijn lengte van slechts 6m en overweldigende binnenruimte is het een heerlijke camper om lange tochten te maken (zelfs in de wat kleinere dorpjes) Bovendien kun je hem overal prima parkeren, net als een normale auto.  

Sunlight Cliff 601 - Hope