Sunlight Alkoof

Afgelopen seizoen hebben wij veel aanvragen gehad van mensen die met 4 personen wilden kamperen in een compacte camper met 2 vaste bedden en geen hefbed. Daarom hebben wij besloten in 2022 een nieuwe alkoof camper aan te schaffen: de SUNLIGHT A60.
Deze camper is een zeer royale 4-persoons camper met een modern en jong uiterlijk en bovendien bijzonder fraai afgewerkt. Het is een volwaardige 4-persoons campers,  met zeer veel kastruimte en opbergmogelijkheden.
Deze camper is zeer gewild zijn omdat je niet steeds een hefbed naar beneden moet laten om extra slaapplaatsen te creëren. Als de bedden in gebruik zijn heb je toch de hele ruimte binnen tot je beschikking. Er zit dan geen hefbed in de weg.
De A60 met 2 grote tweepersoonsbedden (waarvan 1 in de alkoof) met een lengte van minder dan 6m is een heerlijke camper om lange tochten mee te maken.
De krachtige 140pk diesel motor van Fiat brengt je moeiteloos overal naar toe.

WONEN: MODERN EN COMFORTABEL

De mooie stoffering met verschillende tinten en de comfortabele kussens geven je meteen een gevoel van ‘thuiskomen’ na een heerlijke dag buiten. De zithoek met een grote en kleine dinette (bij de A72) zorgen voor veel zitcomfort. De wagen kenmerkt zich door bijzonder veel binnenruimte. De fraaie cabineverduistering zorgt voor maximale privacy zodat je ook ’s nachts lekker kunt slapen. Bij warme dagen zorgt de ingebouwde airco voor een heerlijk koele wagen.

KEUKEN: LEKKER KOKKERELLEN

In de zeer ruime keuken met een groot werkblad vind je alles wat nodig is om een heerlijke maaltijd te maken. Een 3-pits kooktoestel en gootsteen met afdekblad geven je alle mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te bereiden. Ook is er meer dan voldoende plaats voor alle benodigdheden in de ruime keukenladen en kasten.

De koelkast van maar liefst 120 liter met apart vriesvak van 20 liter zorgt ervoor dat al uw drankjes en eten fijn koud blijven. Het vriesvak is apart te openen van de koelkast. Ruim voldoende voor een groot gezin.

SANITAIR: VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

De badkamer heeft zowel een toilet, wastafel alsook douche en bovendien veel opbergruimte. De warmwaterboiler van 20 liter is voldoende om heerlijk te kunnen douchen in de camper mocht je dit niet al op de camping willen doen.

SLAPEN: EEN OASE VAN RUST

De camper heeft 2 tweepersoonsbedden van 140×200 en 160×200. Hierdoor beschikt de wagen over 4 slaapplaatsen en blijft er genoeg leefruimte over binnen de camper.

EXTRA: NOG MEER LUXE EN GEMAK

Als extra hebben wij nog voor jou gemonteerd:

  • Een fietsendrager voor 3 (gewone fietsen) of 2 E-bikes
  • Een achteruit rij camera zodat je altijd met een goed zicht naar achteren de camper veilig kunt manoeuvreren.
  • Een ingebouwde airco in het woongedeelte zorgt voor een aangename koeling in warme zomers.
  • Luifel van 4 meter
  • Een extra groot luik aan elke kant om gemakkelijk spullen te kunnen opbergen in de garage
  • Isofix en 3-puntsgordel voor persoon 3 en 4
  • Ingebouwde navigatie en Apple Carplay-Android verbinding met je telefoon

Boek hier onze Sunlight Alkoof
We hebben er maar 1!

A60 - CAVALLINO SUNLIGHT A SERIE

Sunlight A60