Sunlight Cliff 601 Adventure Edition

De Sunlight Cliff Campervans hebben een modern en jong uiterlijk en zijn bijzonder fraai afgewerkt. Het zijn volwaardige 4-persoons campers met alle luxe die de verwende kampeerder zoekt. De grote schuifdeur maakt de instap naar de woonruimte heel gemakkelijk. Door hun afmeting kun je er bijna overal mee komen en het rijden met de krachtige nieuwe 140pk diesel motor van Fiat is bijzonder comfortabel.

WONEN: MODERN EN COMFORTABEL

De mooie stoffering met moderne grijstinten en de comfortabele kussens geven je meteen een gevoel van ‘thuiskomen’ na een heerlijke dag buiten. Met de draaibare en verstelbare pilotenstoelen creëer je een heerlijke zit/eethoek. De fraaie cabineverduistering zorgt voor maximale privacy zodat je ook ’s nachts lekker kunt slapen. Bij warme dagen zorgt de ingebouwde airco voor een heerlijk koele wagen.

KEUKEN: LEKKER KOKKERELLEN

In de compacte keuken vind je alles wat nodig is om een heerlijke maaltijd te maken. Een 2-pits kooktoestel en gootsteen en voldoende werkblad, om maar een paar zaken te noemen. Ook is er genoeg plaats voor potten en pannen in de ruime keukenladen.

De koelkast van maar liefst 90 L met apart vriesvak zorgt ervoor dat al uw drankjes en eten fijn koud blijven. Door de plaatsing van de koelkast op de kopse kant van de keuken is deze ook van buiten goed bereikbaar.

SANITAIR: VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

De badkamer heeft zowel een toilet, wastafel alsook douche en bovendien veel opbergruimte. Ook heeft de badkamer een raam waardoor je de doucheslang zelfs buiten de wagen kunt gebruiken om je snel even af te spoelen na een verfrissende duik in de zee of het zwembad.

SLAPEN: EEN OASE VAN RUST

Het bed van 190cm x 158cm (in de breedte) is zeer comfortabel met een fijne lattenbodem en matrassen. Ook beschikken deze 601 uitvoeringen over een 2-persoons stapelbed van 185cm x 130cm dat optioneel ook voor de helft gebruikt kan worden. De zitgroep kan ook nog omgebouwd worden tot een bed van 185cm x 105cm waardoor deze wagen zelfs beschikt over 5 slaapplaatsen.

EXTRA: NOG MEER LUXE EN GEMAK

Als extra hebben wij nog voor jou gemonteerd:

  • Trekhaak voor het monteren van een fietsendrager of het meenemen van de bagagewagentje.
  • Een achteruit rij camera zodat je altijd met een goed zicht naar achteren de camper veilig kunt manoeuvreren.
  • Een ingebouwde airco in het woongedeelte zorgt voor een aangename koeling in warme zomers. De standaard dieselverwarming zorgt voor aangename warmte binnen.
  • Geavanceerde navigatie met gratis updates

Boek hier onze Sunlight Cliff 601 Adventure Edition

600 DB - MONTANA DETHL. GLOBETRAIL

Globetrail 640 EB Hand